Zapraszamy na wrześniowe Spotkanie KKP,
które odbędzie się 27 września o godz. 19.00 w Magazyn Food Concept
przy ul. Księcia Mieszka I 1 w Poznaniu.
Temat: Perspektywa Orła. Od firmy do biznesu.
Klucz do rozwoju biznesu w 7 elementach.
Prelegentka: Marta Łazar
Czy zastanawiałaś się kiedyś, jak czułabyś się, gdyby twoja firma działała jak sprawny mechanizm?
Gdyby była Twoją prywatną, własną „kopalnią złota”?
Gdyby udało ci się tak zmienić Twój obecny biznes i Twoje własne podejście do niego, żeby stał się sprawnie działającym mechanizmem i, z precyzją szwajcarskiego zegarka, oddawał Twój wolny czas, generował pieniądze, jakich potrzebujesz i pozwalał prowadzić życie, o jakim marzysz?
Już nigdy więcej nieprzespanych nocy z powodu niezapłaconych rachunków, natłoku zadań i wyczerpania pracą 24/7. Bez codziennych utarczek z pracownikami, dostawcami, zamówieniami…
Wolisz pracować w kopalni, czy żeby kopalnia pracowała na ciebie? Wolisz mieć kopalnię kamieni, czy kopalnię złota?
Wybór NAPRAWDĘ NALEŻY DO CIEBIE.
W czasie spotkania opowiem o 5 etapach transformacji od firmy, w której jesteś głównym i najbardziej zapracowanym pracownikiem do BIZNESU, który jest systemem, „produkującym” życie, którego pragniesz. Wspomnimy o 5 elementach, na które trzeba zwrócić uwagę, jeśli chcesz dotrzeć do tego celu.
Porozmawiamy też o 7 elementach ekosystemu Twojego biznesu. Czymś, co decyduje, czy Twoja firma działa harmonijnie i rozwija się… czy raczej grzęźniesz w codziennym braku czasu, przepracowaniu, niekończącej się liście zadań i problemów, gaszeniu pożarów i ciągłym poczuciu braku kontroli i kierunku w tym, co robisz.
Pokażę Ci, dlaczego tak się dzieje, że w małym biznesie jest trudniej i jakie 3 elementy najczęściej „przeszkadzają”. Dostaniesz też proste narzędzie do oceny tych 3 kluczowych obszarów Twojego zarządzania.
—————–
Magazyn Food Concept – przestrzeń dla smaku!
Magazyn Food Concept to restauracja, która zachwyci Cię swoją wyjątkowością. Specjalnością Magazynu są starannie wyselekcjonowane wina oraz świeże produkty, z których przygotowywane są niezapomniane dania. Zaskoczy Cię połączenie restauracji, winiarni i składu spożywczego, w którym znajdziesz robione na miejscu przetwory oraz produkty od zaprzyjaźnionych dostawców. Magazyn sam wyrabia chleb, piecze ciasta i robi konfitury, masz więc gwarancję najwyższej jakości. Nie lubimy nudy, dlatego stawiamy na sezonowość – zmiany składników i dań w karcie wyznaczają pory roku. Jeśli dasz się poznać, gwarantujemy, że kończąc posiłek, odniesiesz wrażenie, że zaserwowane dania i napoje, były przygotowane specjalnie dla Ciebie. Magazyn posiada również ofertę tapasów – do wina, na przekaskę, jak wolisz!
Więcej na www.magazynconcept.pl
——————
W programie spotkania:
– prelekcja
– Networking z kobietami biznesu
– loteria wizytówkowa i upominki od Partnerów KKP
– poczęstunek
– wspaniała atmosfera i bezcenne nowe relacje
Przypominamy, że ilość miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność wpłat.
Przewidywany czas spotkania 2,5 h.
Opłata za udział w spotkaniu wynosi 100 zł netto (plus 23 % VAT).
Zapraszamy serdecznie!